Thursday , April 18 2019
Home / Сечено-лепено / ФРОСИНА, ПУШТИ СРЕЌА !

ФРОСИНА, ПУШТИ СРЕЌА !

Пратеничката Фросина Ременски,  на својот ФБ профил, се пофали дека годинава, за првпат, нашла две детелинки со четири листа. Ашколсун ! Претходно наоѓала по една, а годинава ете-некако се нарушила традицијата.

Така, да, едната е моја. Да биде раат традицијата. Ти благодарам, маци.

 

error: Content is protected !!