Sunday , July 21 2019
Home / Сечено-лепено / ДОБРО УТРО, СЛУЖБИ НА ГОРНО/&@МАЌЕДОНСКИОТ ПРЕМИЕР – Можеше и бомба да има во тунелот !

ДОБРО УТРО, СЛУЖБИ НА ГОРНО/&@МАЌЕДОНСКИОТ ПРЕМИЕР – Можеше и бомба да има во тунелот !

Добро утро, горно/@&маќедонски премиере. 

Како така отворате тунели, а поим немате за турбо фолк прослави, наводно организирани од други фирми и луѓе, на местата каде одите со ЕУ делегации  ?

Слободно можел некој и бомба да постави, па поим ќе немавте и за тоа. 

Имате ли вие воопшто поим од протокол и безбедносни мерки ем за вас, ем за нас и државава ? Какви се тие наслови во медиуми – ,,Министерство за транспорт и врски се оградува од чочекот ” !?!

#@&  Brains are the new tits ○○ #&@

#JIJ

 

error: Content is protected !!