Сечено-лепено

Ни Чак Норис не стасува да ги прочита сите афери и валканици на оваа Влада

Медиумски наслови во изминатите неколку дена.

Ни Чак Норис не може да ги прочита сите глупости, афери и валканици на Владата СДСМ-ДУИ, камоли да стаса да ги искоментира.

Ете, дотолку се ,,ефикасни” во производството на афери, скандали и теми, спротивни со принципите и ветувањата на граѓанскиот отпор, и општо- борбата за пад на Никола Груевски.

 

:

 

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close