Дневна доза отровчеСечено-лепено

РАДОСТА НА РАДОВАН: Турција преговара со ЕУ од 2005 година

 

За оние што не знаат, Турција преговара со ЕУ, од 2005 година.
И така.
Ние не сме ни до датум, само до услов.

Добро утро, џезери.

&@? Meme by Joci  #&@

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close