Monday , May 20 2019
Home / Дневна доза отровче / Моето име е Зоки…Зоки Кардашијан

Моето име е Зоки…Зоки Кардашијан

Кој што прави, нашиве од Влада си шкљоцаат селфија на сите страни. Зоки, за една година премиер, има повеќе селфија од чувена Мелита.
Можеме слободно да го викаме Зоки Кардашијан.

Туку, нашиве Кардашијанс како замислуваат да плаќаме сметки ?!

-Добар ден.
-Добар ден.
-Ако може бензин да ми наточите за 1.000 денари, ќе платам на каса со селфито на Зоки од вчера.

error: Content is protected !!