Wednesday , September 18 2019
Home / Сечено-лепено / Сигнал од небото: Свети Ѓорге и Свети Бранко ќе ја спасат Македонија

Сигнал од небото: Свети Ѓорге и Свети Бранко ќе ја спасат Македонија

Некаде во Македонија, 2018-то лето господово. 

А, за тоа време, Илон Маск, е на пат да докаже дека на Марс може да има живот. 

Нас, секако, ќе не` заборават на Земјата. Нема да ни дадат билети.  

error: Content is protected !!