Wednesday , September 18 2019
Home / Сечено-лепено / Петре и вмровските комарци

Петре и вмровските комарци

Одговор на Петре Шилегов на прашањето од скопјани зошто комарци им ја цицаат крвта цело лето и ниеден препарат на градската власт не ги ништи. 

&/@ Меме бај @joci /@&

error: Content is protected !!