Sunday , July 21 2019
Home / Дневна доза отровче / СДСМ на Парламентарни избори не победил 16 години

СДСМ на Парламентарни избори не победил 16 години

 

Ова е дел од соопштение на СДСМ околу веста денеска дека ако има утре избори, на нив ќе победи опозицијата.
Не им доаѓа памет дека се’ повеќе тонат.

Јас не се сеќавам СДСМ да има победено на Парламентарни избори по 2002 година, кога последен пат имаа Влада. Тоа се цели 16 години.
На последните-не победија, без разлика што формираа едвај Влада.
Некој друг се сеќава да растуриле некад на Парламентарни, па што им се гледаат наместени анкети ?

error: Content is protected !!