Sunday , July 21 2019
Home / Дневна доза отровче / Да живее МЕПСО, компанија за фризерски и молерофарбарски СДСМ услуги

Да живее МЕПСО, компанија за фризерски и молерофарбарски СДСМ услуги

Да живее МЕПСО ! Компанијата за фризерски и СДСМ молерофарбарски услуги.

Ленче Николовска, советничката на Зоки за земјоделие, во статус коментира дека луѓето на ФБ си пишувале се` и сешто, а они после не знаеле како да се бранат.
Баш тажно.
Така невини.

Јас се сложувам дека сме ненормални и дека ни се причинува дека фрштат партиски вработувања.

error: Content is protected !!