Sunday , July 21 2019
Home / Дневна доза отровче / 10 работи кои д-р Грујо ги понесе во куфер кон Будимпешта

10 работи кои д-р Грујо ги понесе во куфер кон Будимпешта

Десет работи кои ги собрало во едниот куфер на д-р Никола Груевски на пат кон Будимпешта, во потрага по политички азил.

1. Четкичка за заби
2. Тефтерчето на Гоца
3. Новчаник со 15.000 сметки
4. Зелениот и жолтиот џемпер
5. Кафени накај окер пантолони
6. Грев без шприцер
7. Вокмен со слушалките за возење точак на техно
8. Пасворд за влез во компјутерот на Ѓорге Иванов
9. Слика од лопатата на Миле во канцеларијата му
10. Тегла ајвар од Филимена и Михајло Маневски

 

error: Content is protected !!