Сечено-лепено

Наша Горданче се извини на гладните во Африка, а и на една скопска видеотека

Наша Горданче, преку тв екраните, меџудругото, вчера, им се извини и на гладните во Африка. Затоа што изумила да ги спика на листа за гласање за 500 денари во стан на улица ,,Макси Ѓорѓија” и така некако да им овозможи луксузен живот.  Нашата врло веома романтична екс министерка, од чиј звук на штикли некогаш ни се ледеше крвта, се извини и на видеотеката од каде ги зела, а не ги вратила филмовите со Хју Грант. 

 

Меме бај #&@ joci #/*

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close