Monday , May 20 2019
Home / Дневна доза отровче / Петре, фати се за работа, Џон Ленон не те бираше за градоначалник

Петре, фати се за работа, Џон Ленон не те бираше за градоначалник

Граѓанин реплицира под постот на скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, со укажување дека рубриката ,,Денови пред години” не е во описот на неговото работно место. 

error: Content is protected !!