Sunday , July 21 2019
Home / Дневна доза отровче / ,,Врло” успешна година на Рада : Кога ќе пропадне како министерка, може да рекламира гуми

,,Врло” успешна година на Рада : Кога ќе пропадне како министерка, може да рекламира гуми

Оваа година дефинитивно беше година на Радмила Шекеринска, министерката ни за одбрана. Еден од нејзините највпечатливи настани, секако беше оној кога пречека гуми за камиони како ,,врвен дострел” во министерската и` кариера. Ги пипна, измери, душна и заклучи дека, кога ќе пропадне како министерка, слободно може да рекламира гуми за некој календар. 

Според последната анкета на Телма, рејтингот и` е ,,забетониран” на 2,7 отсто, зад Татјана Каракамишева, па овој индикатор укажува дека кариерата за календар е многу реална. 

Што би рекол Бранко на ова ?

БЦ: ,,Радо, време ти е за пензија, елај си при мене- ќе си играме шах во Жена-парк”. 

error: Content is protected !!