Wednesday , September 18 2019
Home / Сечено-лепено / Хотел Лагадин : Заев и СДСМ во три слики

Хотел Лагадин : Заев и СДСМ во три слики

Зоран Заев и СДСМ во три слики.  Паролата ,,Зборот е збор” стана офуцана ороспија.
Неповратно и најладно не` уништуваат на секое поле. 

error: Content is protected !!