Monday , May 20 2019
Home / Скопска хроника / ГРАДСКА НЕГРИЖА И АНАРХИЈА : Водно искасапено !

ГРАДСКА НЕГРИЖА И АНАРХИЈА : Водно искасапено !

,,Само напред, се` уништете, без закони и прописи!!! Она од што најмногу стравувавме, рестартирање на градбата и сеча на шумата на Водно, СЕ СЛУЧИ!УНИШТЕНА Е ШУМАТА НА ПОТЕГОТ БЕЛ КАМЕН БУНКЕРИ!

БЕЗ НАЈАВА! БЕЗ РЕШЕНИЕ ЗА ИЗМЕНИ ВО ТЕК НА ГРАДБА!

Немаме информации дали Град Скопје издал ново Решение за сеча, сегашното, кое е крајно дубиозно, важи до 1 март, петок. Ако издаде, заедно со МЕР се директни учесници во овој дрзок и криминален чин!”, реагираа по повод уништената шума и искасапени дрвја од граѓанската ,,Го сакам Водно”.

error: Content is protected !!