Дневна доза отровче

Силјановска издржа ,,машки” и му подари бастунче на Заев


Не знам кои се есапите и калкулациите на партиите со албанските гласови, колку апатични ќе излезат и ќе решат да не апстинираат во втор круг, каков ќе биде исходот…хаос е, луѓе, хаос ! Ништо не се знае. Се` е во игра.
Вториот дел од кампањата ќе биде поагресивен.
Четири илјади гласа разлика се една улица во Аеродром, каде СДСМ го ,,попуши” начисто.

Но, морам да нотирам дека проф. Гордана Силјановска издржа ,,машки” во првиот круг од цела една исцрпувачка опозициска кампања и на крај – му го врати бастунчето на Зоки. Она истото кое СДСМ и` го даде на почеток на изборен циклус.  Му го врати ,,подарокот”. 
Ем да се потпре Зоќе на него, ем да се удри по глава со него.

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close