Wednesday , September 18 2019
Home / Дневна доза отровче / ПРАТЕНИК ВО ОСТАВКА, ПРЕД АПАНАЖА : Павле, направи тест за кокаин ?

ПРАТЕНИК ВО ОСТАВКА, ПРЕД АПАНАЖА : Павле, направи тест за кокаин ?

Павле, си даде оставка, без да направи тест за кокаин.
Врло веома паметен дечко. 

Адвокатот Александар Тортевски, уште пред една недела го повика да го ,,регулира” тоа прашање во овластени лаборатории и така некако да го отфрли секој сомнеж кај јавноста дека е кокаински зависник.
Наместо тоа, Павле, реши да поднесе оставка. А, Тортевски и јас, веднаш би направиле таков тест на негово место, на пример. 

Херој !? Политички морал !?
Не не` смејте, жифти вас. 

Туку, девојката на Павле стварно беше вработена на Гинеколошки клиники среде избори ? А, уште е таму или …?
А, Павле ,,револуционерот” ќе зема апанажа по престанокот на мандатот ? Уште колку време ќе го издржуваме дечково без нарко тест со даночни пари ?

error: Content is protected !!