Дневна доза отровче

И да добиевме датум за ЕУ, немаше да знаеме што да му правиме

Добиле-не добиле датум за преговори за ЕУ, исто ни се фаќа.
Немаше да знаеме што да му правиме, вакви какви што сме. И ќе не` откачеа на второ поглавје.

Како што рече Киро во ,,Лет во место” на Горан Стефановски:
„Не ме боли газот за народните права, ниту народот ги заслужува, ниту може да ги има, ниту ако ги добие ќе знае што да прави со нив.”

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close