Сечено-лепено

,,На прав пат” стана ,,Прпа”

Кога се избира слоган за кампања, треба да го прават професионалци. Тоа значи не смее да биде подложен на модификации за негово изобличување.
Се` ли дада ви Јоци, бе СДСМ, да ви кажува ?
Мене ме учеа професионалци за кампањи, вие каде ги најдовте овие кои ви смислија ,,На прав пат”, па уште три збора, еден под друг подредени.

Како и да е, на крај од слоганов остана – прпа!

Сечено-лепено бај &#¿ Јоци #…£

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close