Сечено-лепено

Десет работи кои Грујо ги понесе во куфер кон Будимпешта

 

Десет работи кои ги собрало во едниот куфер на екс премиерот и бегалец од правдата, Никола Груевски, на пат кон Будимпешта, во потрага по политички азил.

1. Четкичка за заби
2. Тефтерчето на Гоца
3. Новчаник со 15.000 сметки
4. Зелениот и жолтиот џемпер
5. Кафени накај окер пантолони
6. Грев без шприцер
7. Вокмен со слушалките за возење точак на техно
8. Пасворд за влез во компјутерот на Ѓорге Иванов
9. Слика од лопатата на Миле, без Миле, која му фаќаше прашина во канцеларијата му
10. Тегла ајвар од Филимена и Михајло Маневски

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close