Џирло политика

Заев со непримерно однесување, му покажа ,,мало сутра” на Мицкоски

Во училиште, ако покажеш нешто вакво со раката на соученик, веднаш ти ги викаат родителите и те казнуваат за непримерно поведение. И по дома те казнуваат со неискачање во град, укинување на џепарлак и одземање на бројни други домаќински привилегии.

Еве, ние не знам кого да викнеме за поведението на Зоки, за да му се укаже колку е сево ова погрешно кое го манифестира на трибини.
Премиер е човекот и треба да биде пример на мали деца.

Линк до видеото од трибина во Прилеп:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2181294522169338&id=1822934994671961

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close