Дневна доза отровче

Петре и Коце ќе си ги мерат од утре

Кој, колку, улици изградил, кој профил и должина, дали тоа е Петре Шилегов за две години мандат или Коце Трајановски за осум години владеење на чело на Град Скопје – ќе знаеме од утре.
Во жестоката дебата меѓу двајцата, во рамки на емисијата ,,Само вистина” на Канал 5, не можејќи да се разберат меѓусебе околу оваа тематика, во еден момент за да продолжи емисијата со други прашања, двајцата се сложија да си ги мерат улиците од утре.

И, така.

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close