Дневна доза отровче

Тричковски стапна на тенок мраз-Бојко наплаќал за ,,голема нужда”

Колку што сум упатена во дипломатски нешта, а сум, бугарска амбасада не би требало ова да го премолчи, оваа алузија и потсмев од Бранко Тричковски дека премиерот на нивната земја – наплаќа за ,,голема нужда”.
Но, секако, тие си знаат утре што ќе направат и дали ќе бараат нешто од обвинителство, како што бараше турска амбасада кога извесна личност го навреди Ердоган.
Можеби и Бугариве ништо не му можат на овој, што знаеме!?

Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close