Дневна доза отровче

Наум од ВМРО ни се спрема за пратеник, ајдеее-весело!

,,Алфа” ТВ, вечерва, гости – Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ и Костадин Ацевски, пратеник на СДСМ.
Му вели Наум на Момироски во еден момент – ,,Еее, ајде да прејдеме на другата тема, криминал. Може, така?”. Пошто Наум заборави дека е гостин во Алфа, по папучи и бањарка си дошол ко домаќин и сака да води емисија.
А, Момироски лут – ,,Не, јас ги бирам темите” 😁
Туку, во друг момент, Момироски го имаме:,,Ацевски ти си пратеник, Стоилковски ти портпарол, утре можеби пратеник.. “.
Ок, Наум ќе биде на пратеничка листа.
Разбравме, дечки.
Веќе спремни листиве.


Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close