Дневна доза отровче

,,Рекет” ќе ја блокира јавноста: Власта си обезбеди ,,панцир”

Во следни месеци, значи до избори, закажале 40 рочишта за ,,Рекет”, Зоки си прави селфија во Лондон, Кочо ќе одел во пензија, СДСМ си спремаат славје…..
И уште отсега можам да ви кажам, до избори – јавноста ќе чита само ,,рекетарски прикаски”.
Тоа сериозно треба да ја загрижи на пример опозицијата. Судењето за ,,Рекет” ќе ја блокира читачката критичка сцена, односно сериозни теми, со месеци, само ќе удираат во непробоен ѕид.
Власта си обезбеди ,,панцир”.

ПРОЧИТАЈТЕ ДРУГИ СОДРЖИНИ: ,,Наум од ВМРО ни се спрема за пратеник-ајдеее весело!”


Tags

Поврзани содржини

error: Content is protected !!
Close