#вардар

Македонија

ЕЧИ ОД СЕКОЈ АГОЛ : Вардаааре, не можааам беез тееебе…

,,Вардаре не можам бееез тебе, не можаам без тебее…и ако денес изгуууубиме, не те оставаме….Вардаре, Вардаре, до крај за тебе…
Македонија

Ракометарите слетаа во Скопје : Трофејот е дома !

Ракометарите на ,,Вардар” тукушто слетаа од Келн и се упатија кон плоштадот ,,Македонија” со шампионскиот автобус. Националните херои ги пречека…
Скопска хроника

Запалени гуми го опожарија Кејот во Карпош 4

Намерно подметнат пожар зафати дел од зеленилото на Кејот на Вардар во Карпош 4, зад салата ,,Борис Трајковски” и се…
error: Content is protected !!
Close