#венко филипче

Џирло политика

ОСТАВКАТА НЕ ВАЖИ: Заменик министерот Муса си отвора томографии со Венкота

Заменикот министер за здравство, Асим Муса, кој на 15 октомври си поднесе оставка, по скандалот со примање мито, денеска, на…
Сечено-лепено

Сечено-лепено : Кога си сам и тажно е се`, на Рада ти сети се…

🚫 Сите права се задржани. Дозволено е преземање на содржината единствено за некомерцијални цели, за потребите на јавноста на социјални мрежи.…
Дневна доза отровче

Зорица Заева го ,,шпионира” мобилниот на Заев

Струмички карневал, вчера. Настан од белосветски размери, нешто како Елон Маск да слета на Марс. Дотолку битен за општествените текови,…
error: Content is protected !!
Close