Sunday , July 21 2019
Home / Tag Archives: #возило

Tag Archives: #возило

Удрил со возило во куп земја, од ,,Водовод” не поставиле светлечки знаци

Граѓанинот Г.М., пред неколку дена, ноќе удрил во куп земја на улицата ,,Радушка” во населбата Ѓорче Петров. На улицата, веќе неколку недели, ,,Водовод и канализација” изведува градежни зафати, но таа е непрописно обележана што и довело до незгодата – нема соодветна сигнализација, знаци за пренасочување, за намалување на брзина, за …

Повеќе

Полиција правела увид пред куќата на Шилегов: Градоначалниче, се` е во ред ?

Пред куќата на скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, вечерва, имало четири полициски возила-едно комбе и три увидни цивилни автомобили со полиција, раскажаа очевидци. Увидот, кој траел, околу еден час, го правеле службените лица од МВР и бил на лице место, пред паркираните автомобили, кои, се во негова сопственост. По што си …

Повеќе
error: Content is protected !!