#гордана силјановска

Џирло политика

РЕТРО : Пред да побара СДСМ нов мандат, нека се сети дека зборот не им вреди 5 пари

РЕТРО СКОПЈЕ, 5.3.2019 За да побара СДСМ нова функција од народот, овојпат претседателска, прво треба да се сети дека не…
Дневна доза отровче

Силјановска издржа ,,машки” и му подари бастунче на Заев

Не знам кои се есапите и калкулациите на партиите со албанските гласови, колку апатични ќе излезат и ќе решат да…
Дневна доза отровче

ШОУТО ПРОДОЛЖУВА : Костадин да ја отсвири на фрула ,,Не ми ја гибајте жицата македонска”

Што може да прават партиите до крај на претседателската кампања, а да бидат на ниво на досегашната задача, да не…
Дневна доза отровче

ШТО НАУЧИВМЕ ОД КАМПАЊАТА ? Последниот преживеан од ,,Титаник” бил Македонец и се викал Стојко

ШУ НАУЧИВМЕ ДОСЕГА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА КАМПАЊА 2019 ? 1. Кочани е во Кичево, а Неготино е во Кавадарци. И пак.…
error: Content is protected !!
Close