#граѓанин

Скопска хроника

Удрил со возило во куп земја, од ,,Водовод” не поставиле светлечки знаци

Граѓанинот Г.М., пред неколку дена, ноќе удрил во куп земја на улицата ,,Радушка” во населбата Ѓорче Петров. На улицата, веќе…
Дневна доза отровче

Петре, фати се за работа, Џон Ленон не те бираше за градоначалник

Граѓанин реплицира под постот на скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, со укажување дека рубриката ,,Денови пред години” не е во описот…
error: Content is protected !!
Close