#елем

Македонија

Форум за демократска Македонија : Оправдувањата на Владата не се разликуваат од корумпираната власт на Груевски

Форумот за демократска Македонија, организација на партиски неопределени иселеници од Македонија, реагира по повод политичките случувања во Македонија во изминатите…
Сечено-лепено

Ни Чак Норис не стасува да ги прочита сите афери и валканици на оваа Влада

Медиумски наслови во изминатите неколку дена. Ни Чак Норис не може да ги прочита сите глупости, афери и валканици на…
Сечено-лепено

ДРАМСКА ПИЕСА ВО ЕДЕН ЧИН: ЕЛЕМ ми е, двор ми е

(Затемнета канцеларија, ѕвони телефон. Шефот крева) ШЕФОТ: Да, да, нека влезат. (Влегуваат Мики и синот Маус. Синот се влече зад…
Македонија

ГРЧЕВ ЈУНИОР, ВРАБОТЕН ВО ЕЛЕМ: Овој народ е глуп, одвратен и заслужува да умре

Димитар Грчев, синот на Мирослав Грчев, советникот во Министерството за култура и екс градоначалник на Центар од СДСМ, навистина од…
error: Content is protected !!
Close