#кочо анѓушев

Дневна доза отровче

Зорица Заева го ,,шпионира” мобилниот на Заев

Струмички карневал, вчера. Настан од белосветски размери, нешто како Елон Маск да слета на Марс. Дотолку битен за општествените текови,…
Скопска хроника

,,ГО САКАМ ВОДНО” : Шумата се сече на диво за гасовод, без дозвола од Град Скопје

Да се сопрат градежните активности за гасовод на сртот на Водно и да се изработи нова Студија за влијанието врз…
Македонија

Слаѓана Тасева добила закани од вицепремиерот Анѓушев-,,Знаеш ли кој сум јас?”

Претседателката на ,,Транспаренси Интернешнл-Македонија” (ТИ-М), д-р Слаѓана Тасева, обелодени дека вчера добила закани од вицепремиерот Кочо Анѓушев. И тоа на…
error: Content is protected !!
Close