#кули

Ај, што ми е ретро, ем драго

РЕТРО: Тито и чичко Муртезан берберот-,,Јас ги шишав сите чауши”

4 мај, 2017. Или, 37 години од смртта на Тито и 114 години од погибијата на Гоце Делчев. ■Веселин :…
error: Content is protected !!
Close