Sunday , July 21 2019
Home / Tag Archives: #мепсо

Tag Archives: #мепсо

Форум за демократска Македонија : Оправдувањата на Владата не се разликуваат од корумпираната власт на Груевски

Форумот за демократска Македонија, организација на партиски неопределени иселеници од Македонија, реагира по повод политичките случувања во Македонија во изминатите неколку месеци. ФДМ смета дека загрижува растечката тенденција на незаконски дејствија на владеачката коалиција во Македонија. ,,Главни белези на управување со државата стануваат сомнежите за корупција, непотизам, партиски вработувања, сомнителни …

Повеќе

Да живее МЕПСО, компанија за фризерски и молерофарбарски СДСМ услуги

Да живее МЕПСО ! Компанијата за фризерски и СДСМ молерофарбарски услуги. Ленче Николовска, советничката на Зоки за земјоделие, во статус коментира дека луѓето на ФБ си пишувале се` и сешто, а они после не знаеле како да се бранат. Баш тажно. Така невини. Јас се сложувам дека сме ненормални и …

Повеќе
error: Content is protected !!