Sunday , July 21 2019
Home / Tag Archives: #невоспитание

Tag Archives: #невоспитание

Македонска невеста на мобил во маркет : Ма дааа, општина, ј.претпријатие…така, бе, бебенце

РЕТРО Пишува : // Јорданка Ивановска – Јоци Скoпје, 10 aприл, 2016. Тoлку битни рaбoти им се дешaвaaт нa мaкедoнскиве мoдерни невести вo живoтите им, штo дoк збoрaт нa мoбил и пaзaрувaaт у мaркет, мoрa дa урлaaт зa дa ги чуеме сите oд Кaпиштец дo Аерoдрoм. Знaете, aли шефициве пo …

Повеќе

Тато ,,поправа” кецови, детето урла по кафани

,,Раскажувачката” Пишува : // Фросина Ѓорѓиоска После поминато преубаво сончево пладне во парк, сама со себе, кафе и книга, мислев ќе напишам колумна во манирот на ,,Семе Синапово”, за тоа колку е убав животот и слична позитива која во оваа држава се постигнува со одредено количество на дијазепам во крвта. …

Повеќе

Маленко од Алиекспрес со Богородица на гради

,,Раскажувачката” Пишува: // Фросина Ѓорѓиоска Втори август, а јас у Велес на базен. ,,Халкидики за сиромашни” у превод. Со другариве мои резервиравме маса у ВИП делот, покрај базен. ВИП за сиромашни, се разбира. Ама, убаво друштво секаде убаво си поминува. Мартина, амбициозно и упорно ги впива сончевите зраци и испружена …

Повеќе
error: Content is protected !!