#павле богоевски

Дневна доза отровче

ПРАТЕНИК ВО ОСТАВКА, ПРЕД АПАНАЖА : Павле, направи тест за кокаин ?

Павле, си даде оставка, без да направи тест за кокаин. Врло веома паметен дечко.  Адвокатот Александар Тортевски, уште пред една…
Дневна доза отровче

Замир Мехмети утепа гу Павле : ,,На протестите се створи како политичар”

Замир Мехмети, еден од активните учесници за време на студентските протести, а потоа и  дел од ,,Шарената револуција” против владеењето…
Сечено-лепено

Талат за Павле Богоевски сега е ,,талат”, а ДУИ стана ,,дуи”

За пратеникот Павле Богоевски, Претседателот на Собранието од ДУИ, Талат Џафери, од денеска е ,,талат џафери”. Претажно !  А, ДУИ,…
Дневна доза отровче

СДСМ пУлитики: Поскап бензин сега, а поевтин кога ќе најдат нафта на Уран

Павле Богоевски рекол дека поддршката за целата Влада е намалена, бидејќи ко Влада имале (паз’те ова)-пУлитики на долг рок !?!…
error: Content is protected !!
Close