#сечено-лепено

Сечено-лепено

Стево и Тања да седнат на шопска и ракија и да се договорат -младите се иселуваат поради пари или љубов!?

„Да не бев Претседател и јас ќе се иселев….Никој не е луд да го троши животот во држава која со…
Сечено-лепено

,,На прав пат” стана ,,Прпа”

Кога се избира слоган за кампања, треба да го прават професионалци. Тоа значи не смее да биде подложен на модификации…
Сечено-лепено

Сечено-лепено : Кога си сам и тажно е се`, на Рада ти сети се…

🚫 Сите права се задржани. Дозволено е преземање на содржината единствено за некомерцијални цели, за потребите на јавноста на социјални мрежи.…
Сечено-лепено

Сигнал од небото: Свети Ѓорге и Свети Бранко ќе ја спасат Македонија

Некаде во Македонија, 2018-то лето господово.  А, за тоа време, Илон Маск, е на пат да докаже дека на Марс…
Сечено-лепено

Ни Чак Норис не стасува да ги прочита сите афери и валканици на оваа Влада

Медиумски наслови во изминатите неколку дена. Ни Чак Норис не може да ги прочита сите глупости, афери и валканици на…
error: Content is protected !!
Close