#стево пендаровски

Македонија

СВЕТСКИ ДЕН НА СРЦЕТО: Првата дама ќе ја најави тримесечната кардио-акција во Македонија

Универзитетската клиника за кардиологија во цел на одбележување на Светскиот ден на срцето – ,,World Heart Day”,  организира серија на…
Џирло политика

РЕТРО : Пред да побара СДСМ нов мандат, нека се сети дека зборот не им вреди 5 пари

РЕТРО СКОПЈЕ, 5.3.2019 За да побара СДСМ нова функција од народот, овојпат претседателска, прво треба да се сети дека не…
Македонија

ФДМ: Очекуваме Пендаровски да биде коректор на Владата

Форумот за Демократска Македонија (ФДМ), натпартиска организација на иселеници од Македонија, изразува задоволство од организацијата на фер и демократски претседателски…
Дневна доза отровче

Силјановска издржа ,,машки” и му подари бастунче на Заев

Не знам кои се есапите и калкулациите на партиите со албанските гласови, колку апатични ќе излезат и ќе решат да…
Дневна доза отровче

ШОУТО ПРОДОЛЖУВА : Костадин да ја отсвири на фрула ,,Не ми ја гибајте жицата македонска”

Што може да прават партиите до крај на претседателската кампања, а да бидат на ниво на досегашната задача, да не…
Дневна доза отровче

ШТО НАУЧИВМЕ ОД КАМПАЊАТА ? Последниот преживеан од ,,Титаник” бил Македонец и се викал Стојко

ШУ НАУЧИВМЕ ДОСЕГА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА КАМПАЊА 2019 ? 1. Кочани е во Кичево, а Неготино е во Кавадарци. И пак.…
Дневна доза отровче

ИЗБОРИ : Пендаровски на постерот е во фокус, а народот му е заматен со ,,блур”

Кампањите за ,,Претседателски избори 2019″ – започнаа. Стево Пендаровски, кандидатот на СДСМ, ја започна со постер, на кој, тој е…
Дневна доза отровче

ЗАЕДНО НАПРЕД : Пендаровски го зема слоганот на Хилари против Трамп

  Кандидатот за претседател на СДСМ и ДУИ, Стево Пендаровски, денеска, го обелодени слоганот со кој ќе ја бие претседателската…
error: Content is protected !!
Close