Sunday , July 21 2019
Home / Tag Archives: #тендери

Tag Archives: #тендери

Форум за демократска Македонија : Оправдувањата на Владата не се разликуваат од корумпираната власт на Груевски

Форумот за демократска Македонија, организација на партиски неопределени иселеници од Македонија, реагира по повод политичките случувања во Македонија во изминатите неколку месеци. ФДМ смета дека загрижува растечката тенденција на незаконски дејствија на владеачката коалиција во Македонија. ,,Главни белези на управување со државата стануваат сомнежите за корупција, непотизам, партиски вработувања, сомнителни …

Повеќе

Форум за демократска Македонија: Скандалите го нагризуваат кредибилитетот и довербата на Владата

Форумот за демократска Македонија (ФДМ),  заедница на иселеници од Македонија, го искажува своето незадоволство од подготвеноста на институциите на системот да се ангажираат во борба против корупцијата и злоупотребата на моќ. Како што велат од ФДМ, најновиот случај на злоупотреба на службена положба и овластување од страна на директорот на …

Повеќе
error: Content is protected !!