#фејсбук

Џирло политика

Случај ,,Тамара” : Ѕвезда се станува со камшик, не со галење

Пишува : // Јорданка Ивановска – Јоци  Од она што го прочитав деновиве, сите оние јавни личности и други граѓани,…
Сечено-лепено

БЕСРАМИЕ: На Груевски, Македонија му била љубовна приказна

На екс премиерот на Македонија, Никола Груевски, кој веќе неколку месеци е пребеган во Унгарија, Македонија му била љубовна приказна.…
Дневна доза отровче

Жеки залеган покрај камин- Дали ме побара, а што правиш со љубовта ?

Дали, вчера и денеска, некој го побара Жеки ? Не ? Никој !? Ох, штета. Пати изгледа пустиот покрај камин,…
Дневна доза отровче

Петре, фати се за работа, Џон Ленон не те бираше за градоначалник

Граѓанин реплицира под постот на скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, со укажување дека рубриката ,,Денови пред години” не е во описот…
Култура/Сцена

Жена си, бе, ќе раѓаш, не е работа келнерка во диско

,,Раскажувачката” Пишува: // Фросина Ѓорѓиоска Пред некоја година почнав да пишувам поезија, па откако стекнав светска анонимност се префрлив на…
error: Content is protected !!
Close