#ѓорче петров

Скопска хроника

Удрил со возило во куп земја, од ,,Водовод” не поставиле светлечки знаци

Граѓанинот Г.М., пред неколку дена, ноќе удрил во куп земја на улицата ,,Радушка” во населбата Ѓорче Петров. На улицата, веќе…
Скопска хроника

ПО ПРЕГАЗУВАЊЕТО НА ДЕТЕ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Наумоски вети семафори, жителите бараат и полициски патроли

На улицата ,,Борис Сарафов” во Ѓорче Петров, каде вчеравечер, од автомобил беше удрено 10-годишно дете, ќе се постават семафори, соопшти…
Скопска хроника

ФОТО: Прегазено дете во Ѓорче Петров, жителите ја блокираа улицата

Десетгодишно дете, вечерва, беше прегазено на улицата ,Борис Сарафов” поранешна ,,4 јули” во Ѓорче Петров. Возило удрило во него, додека…
error: Content is protected !!
Close