#љупчо николовски

Дневна доза отровче

Зорица Заева го ,,шпионира” мобилниот на Заев

Струмички карневал, вчера. Настан од белосветски размери, нешто како Елон Маск да слета на Марс. Дотолку битен за општествените текови,…
error: Content is protected !!
Close