Wednesday , September 18 2019
Home / Дневна доза отровче / Зорица Заева го ,,шпионира” мобилниот на Заев

Зорица Заева го ,,шпионира” мобилниот на Заев

Струмички карневал, вчера. Настан од белосветски размери, нешто како Елон Маск да слета на Марс. Дотолку битен за општествените текови, економијата, социјалата,здравството, медицината…

Што може да заклучиме од сликава ?Никола Димитров ја заборавил маската за во јавност, Венко Филипче се забавува додека луѓе умираат од грип и морбили , Кочо позира, но не го тагирале човекот пошто не се иста банда изгледа, а Зорица Заева ,,шпионира” во мобилниот на Зоки Заев.  Можеби не` примиле во ЕУ и му пишале преку СМС . Тоа е, гарант. Затоа е толку заинтересирана.

error: Content is protected !!